Si estan interessats en els nostres serveis, siusplau omplenin el següent formulari:

Persona de contacte *
Telèfon *
Email *
Comentaris
Accepto les clàusules legals


D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, Factor Global us informa que les dades personals que faciliteu en el formulari seran objecte de tractament i s'inclouran en el fitxer informatitzat de caràcter personal la finalitat del qual és atendre els serveis sol•licitats pels interessats.

Així mateix li comuniquem que el responsable del fitxer ha adoptat les mesures i nivells de seguretat de protecció de les dades personals exigits per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal i la seva normativa de desplegament, i es compromet a complir amb el deure de secret pel que fa a les dades incloses en el fitxer. Igualment, l'informem de la seva facultat d'accedir en tot moment a la informació relativa a la seva persona per a la consulta, rectificació, cancel•lació o per oposar-se a qualsevol altre ús excepte, si escau, les dades necessàries per a atendre'l.

Us agrairem que per qüestions relacionades amb l'exercici dels seus drets o per a qualsevol altra informació o aclariment sobre aquest assumpte es dirigeixi a Factor Global, o bé a l'adreça de correu electrònic.


* Camps obligatoris